Zwemlessen

Internationaal Survival zwemdiploma A-B-C

Wij leiden kinderen op volgens de richtlijnen van het Internationaal Survival Diploma van de ENVOZ. Dit diploma bevat niet alleen de elementaire slagen (denk hierbij aan schoolslag, enkelvoudige rugslag, borstcrawl en rugcrawl), maar is ook gericht op het overleven in het water. Extra vaardigheden die in de diplomalijn aan bod komen zijn onder andere:

  • Redden van een vriendje of vriendinnetje
  • Overleven op het water met alledaagse drijfmiddelen (vuilniszak, PET-fles, laarzen etc.)
  • Omslaan met een boot, waar je vervolgens ook leert dat er altijd lucht onder een boot zit.
  • Je zakt door het ijs en moet het wak terugvinden. Daarbij leer je voorzichtig te bewegen over het ijs om veilig aan de kant te komen

Deze diploma’s worden niet alleen in Nederland gebruikt, maar ook in veel andere landen in de wereld. De diploma’s zijn allemaal erkend door de “International Federation of Swimming Teachers Association (IFSTA)”. Bij deze organisatie zijn meer dan 20 landen aangesloten.

Zwemdiploma A

Internationaal Survival zwemdiploma A

Lees meer

Zwemdiploma B

Internationaal Survival zwemdiploma B

Lees meer

Zwemdiploma C

Internationaal Survival zwemdiploma C

Lees meer

Privéles

Heeft jouw kind extra aandacht nodig? Geen enkel probleem, hiervoor biedt Fun2swim privé zwemlessen aan! Deze lessen duren 30 minuten en worden 1-op-1 gegeven. Indien gewenst is het ook mogelijk om privégroepen te maken van 2 of 3 kinderen. Jouw kind kan al vanaf 4 jaar meedoen met deze privé zwemlessen.

De prijzen van alle zwemlessen, ook privézwemlessen, vind je hier.

Vraag een gratis proefles aan

Vakantiecursussen

Tijdens de schoolvakanties bieden wij intensieve cursussen aan om de ontwikkeling van jouw kind een extra boost te geven. Tijdens deze cursus geven we 5 opeenvolgende dagen lessen van 1,5 uur per dag gericht op het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden. De lessen zullen in de ochtend gegeven worden in groepen van maximaal 10 kinderen welke qua niveau gelijkwaardig zijn.

Aanmelden voor de vakantiecursus

Vervolgdiploma’s

Met je A, B en C-diploma in de pocket, is het bij ons ook mogelijk om door te leren! Hiervoor bieden wij de volgende vervolgtrajecten:

Snorkelen

In de onderwaterwereld is onwijs veel te ontdekken! Wil je op vakantie de vissen spotten en ontdekken wat er op de bodem van de zee is? Meld je dan aan voor onze snorkellessen!

Lees meer

Advanced Survival

Wil je jouw survivalskills nog verder uitbreiden? Wij leren je er graag over! Met deze skills ben je nog meer vertrouwd met het water, met als resultaat dat je nog veiliger bent.

Lees meer

Diverse lessen

Naast de lessen voor A, B en C diploma’s, bieden wij ook andere diverse lessen aan:

Zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen is een ideale manier om tijdens je zwangerschap fit te blijven. Het is belangrijk om in goede conditie te blijven. Zwemmen ontlast jouw spieren en gewrichten en bevordert de bloedsomloop. Daarbij is het fijn om even gewichtloos te bewegen en heeft het een ontspannende werking op het lichaam.

Tijdens de lessen doen we diverse oefeningen. Deze oefeningen worden afgewisseld met ontspanningsmomenten, waardoor je heerlijk tot rust komt in het warme water (32 graden). De lessen duren 30 minuten en zijn gedurende je hele zwangerschap te volgen.

De prijzen van alle zwemlessen, ook zwangerschapszwemmen, vind je hier.

Aanmelden voor zwangerschapszwemmen

Baby- en peuterzwemmen

Het is nooit te vroeg om te leren omgaan met het water. Daarom biedt Fun2swim ook lessen voor Baby- en peuterzwemmen aan. Vanaf 6 maanden kun je bij ons terecht om jouw kleintje te laten wennen aan het water. Het is even een speciaal moment tussen ouder en kind, dit vinden wij ook erg belangrijk. Deze – vooral leuke en speelse – lessen duren 30 minuten. Met afwisselende oefeningen leren we jou en jouw baby om te gaan met het water. Daarbij is het “watervrij” maken de ideale aanloop naar de echte zwemlessen voor het zwemdiploma A.

En nóg een bonus: Kinderen die bij ons baby zwemmen hebben gevolgd en hun babysurvivaldiploma’s hebben behaald, krijgen voorrang bij plaatsing voor het A-diploma.

De prijzen van alle zwemlessen, ook baby- en peuterzwemmen, vind je hier.

Aanmelden voor baby- en peuterzwemmen