Lessen aanbod

Internationaal zwemdiploma A-B-C

Wij leiden kinderen op volgens de richtlijnen van het Internationaal Zwemdiploma van de ENVOZ. tap voor stap vertrouwd raken met het water en de elementaire zwem(veiligheids) technieken leren.

Deze diplomalijn bestaat uit de volgende diploma’s

– A Diploma (Otter)

– B Diploma (Bever)

– C Diploma (Zeehond)

Dit zwemdiploma is niet alleen voor Nederland, maar een zwemdiploma dat wordt gezwommen in vele landen van de wereld. De erkenning die deze diploma’s hebben is van de Internationale Federatie van Swimming Teachers Association (IFSTA). Een organisatie waar in meer dan 20 landen zwemscholen zijn aangesloten.

Het is belangrijk om na het behalen van een zwemdiploma actief te blijven zwemmen om zo het geleerde niet weer af te leren!

Zwemdiploma A

Internationaal zwemdiploma A

Zwemdiploma B

Internationaal zwemdiploma B

Zwemdiploma C

Internationaal zwemdiploma C

Privéles

Heeft jouw kind extra aandacht nodig? Geen enkel probleem, hiervoor biedt Fun2swim privé zwemlessen aan! Deze lessen duren 30 minuten en worden 1-op-1 gegeven. Indien gewenst is het ook mogelijk om privégroepen te maken van 2 of 3 kinderen. Jouw kind kan al vanaf 4 jaar meedoen met deze privé zwemlessen.

De prijzen van alle zwemlessen, ook privézwemlessen, vind je hier.

Vakantiecursussen

Tijdens de schoolvakanties bieden wij intensieve trajecten aan voor het behalen van het B of C diploma. Tijdens deze vakantiecursus volgen de leerlingen 4 tot 5 dagen intensief les waarbij er in de laatste les een afzwem moment is. Deze vakantiecursussen worden altijd gegeven aan de hand van een thema, zodat het niet alleen hard werken is maar ook nog eens ontzettend leuk!

Wil je graag mee doen met de vakantiecursus? Meld je dan via onderstaande knop!

Baby- en peuterzwemmen

Naast de lessen voor A, B en C diploma’s, bieden wij ook baby- en peuterzwemmen aan:

Baby- en peuterzwemmen

Het is nooit te vroeg om te leren omgaan met het water. Daarom biedt Fun2swim ook lessen voor Baby- en peuterzwemmen aan. Vanaf 6 maanden kun je bij ons terecht om jouw kleintje te laten wennen aan het water. Het is even een speciaal moment tussen ouder en kind, dit vinden wij ook erg belangrijk. Deze – vooral leuke en speelse – lessen duren 30 minuten. Met afwisselende oefeningen leren we jou en jouw baby om te gaan met het water. Daarbij is het “watervrij” maken de ideale aanloop naar de echte zwemlessen voor het zwemdiploma A.

En nóg een bonus: Kinderen die bij ons baby zwemmen hebben gevolgd krijgen voorrang bij plaatsing voor het A-diploma.

!! Op dit moment is er tijdelijk geen baby- en peuterzwemmen !!

Fit & Fun

Zelf in beweging blijven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Fit & Fun Aquarobics

Swingend in shape!

Aquarobics is dé manier om swingend jouw algemene conditie te verbeteren. In groepsverband werk je aan je uithoudingsvermogen, spierkracht en flexibiliteit. Deze actieve work-out wordt gegeven in borstdiep water en op het ritme van de muziek. De les wordt altijd afgesloten met een ontspannende cooling-down om weer even tot rust te komen.

De aquarobics lessen zijn afwisselend en op elk niveau uitvoerboek. Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar het zelf!

Fit & Fun Senior

Bij gezond ouder worden hoort natuurlijk bewegen!

Het sporten en bewegen in water kent veel voordelen. Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Het bewegen in water is goed voor spieren en gewrichten!
Tijdens deze lessen werk je aan het opbouwen van spierkracht en tegelijk ook aan je uithoudingsvermogen.

Gezond en fit ouder worden!